ORDU / ÜNYE - Ünye Bilim ve Sanat Merkezi

Ünye Bilim ve Sanat Merkezi adına Azerbaycan ortaklı eTwinning projemiz onaylandı

Destek1 ve Destek2 grubu öğretmenimiz Zeynep ÇAYIR ve Şehit Fatih Efiloğlu sınıf öğretmeni Gülcan ÇİÇEK öğretmenlerimizin kuruculugunu yapmış olduğu ,10 Türk,4 Azerbaycan ortaklı "Bilim İnsanları küçük Yüreklerde Hayat Buluyor" adlı eTwinning projesi kurumumuz adına onaylanmıştır.

"Bilim İnsanları Küçük Yüreklerde Hayat Buluyor" adlı eTwinning projemizde ;07-09-2020Bilime katkı sağlamış insanları öğrenciler tarafından araştırılıp,bilim insanları canlandırılıp,yaptığı çalışmalar,icatlar modellenip web2.0 araçları kullanılarak ;öğrencilerde bilime merak uyandırılması amaçlanmıştır.Zeynep ÇAYIR öğretmenimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Yayın: 07.09.2020 - Güncelleme: 19.12.2022 16:57 - Görüntülenme: 392