ORDU / ÜNYE - Ünye Bilim ve Sanat Merkezi

Nis

18.Tübitak 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında kurumumuz "Bir Günaydın Kaç Tebessüm Eder?" adlı proje ile Samsun bölge finalinde yerini almıştır

Öğrencilerimiz Zeynep Nisa ORMANCI, Berrak ÖZDEMİR ve danışman öğretmenimiz Murat SOLAKOĞLU 'nu tebrik eder, öğrencilerimize  sunumlarında  başarılar dileriz.

Nis

Ulusal Tales Matematik sınavında Türkiye finalisti olan öğrencilerimiz ÖYG öğrencimiz Timur Efe BALCI 'yı, Öykü Deniz AKGÜN 'ü ve Matematik öğretmenimiz Sinem Özden ÇAĞLAR 'ı tebrik eder Türkiye finallerinde öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

2. Ulusal Matematik Şampiyonası Türkiye finallerindeyiz.Destek Grubu 2. sınıf öğrencimiz Ahmet Çağan GİDEN'i, Destek Grubu 3.sınıf öğrencimiz Erenalp SÖNMEZ'i ve Matematik öğretmenimiz Sinem Özden ÇAĞLAR'ı tebrik eder öğrencilerimize Türkiye finallerinde başarılar dileriz.

Nis

TZV Şampiyonası Türkiye finallerindeyiz. Destek Grubu 2.sınıf öğrencimiz Yağız Çınar YAYLI 'yı ve öğretmenimiz Ali ÇİFTÇİ 'yi tebrik eder, öğrencimize Türkiye finallerinde başarılar dileriz.

ÜNYE BİLSEM TÜBİTAK BÖLGE FİNALLERİNDE

Tübitak 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında kurumumuz "Bir Günaydın Kaç Tebessüm Eder?" adlı proje ile Samsun bölge finaline davet edilmiştir.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder, Samsun Bölge Finallerinde başarılar dileriz.

Mrt

Matematik öğretmenimiz Sinem Özden Çağlar'ın  öğrencileriyle ortak olduğu  Mutlu Ol-Be Happy projesi,  10 Türkiyeli, 1 Azerbaycanlı, 3 Romanyalı öğretmen, 60 öğrenci ile başladı. Proje amacı; yapılan araştırmalara göre son yıllarda bütün dünyada öğrencilerin okula gelme motivasyonlarının düştüğü saptanmıştır. Bu yüzden eTwinning 2024 yılı teması Avrupa Komisyonu tarafından, “Okulda İyi Oluş – Well-being at school” olarak belirlenmiştir. Öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra genel yaşam becerilerini, sosyal ve duygusal sağlıklarını çeşitli iyi olma ve kendini iyi hissettirme, mutlu olma ve okula mutlulukla gelmesini sağlayacak etkinlikleri bütüncül bir şekilde projemizde ele alacağız.

Mrt

Türkiye Zekâ Vakfı Zeka Oyunları Şampiyonasında Ünye Bilsem; olarak toplam 12 öğrenci ile

Bölge Finali Yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik eder, Bölge Finallerinde öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

"Akif Ruhlu Çocuklar Yetiştirmek" Makale Yarışması Sonuçları

Mrt

Resim öğretmenimiz Kıymet Bayer'in öğrencileriyle ortak olduğu  Mutlu Ol-Be Happy projesi,  10 Türkiyeli, 1 Azerbaycanlı, 3 Romanyalı öğretmen, 60 öğrenci ile başladı. Proje amacı; yapılan araştırmalara göre son yıllarda bütün dünyada öğrencilerin okula gelme motivasyonlarının düştüğü saptanmıştır. Bu yüzden eTwinning 2024 yılı teması Avrupa Komisyonu tarafından, “Okulda İyi Oluş – Well-being at school” olarak belirlenmiştir. Öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra genel yaşam becerilerini, sosyal ve duygusal sağlıklarını çeşitli iyi olma ve kendini iyi hissettirme, mutlu olma ve okula mutlulukla gelmesini sağlayacak etkinlikleri bütüncül bir şekilde projemizde ele alacağız.

Mrt

Kuruculuğunu öğretmenimiz Zeynep Çayır'ın yaptığı Mutlu Ol-Be Happy projesi,  10 Türkiye, 1 Azerbaycan, 3 Romanya ortağımızla başladı. Proje amacı; yapılan araştırmalara göre son yıllarda bütün dünyada öğrencilerin okula gelme motivasyonlarının düştüğü saptanmıştır. Bu yüzden eTwinning 2024 yılı teması Avrupa Komisyonu tarafından, “Okulda İyi Oluş – Well-being at school” olarak belirlenmiştir. Öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra genel yaşam becerilerini, sosyal ve duygusal sağlıklarını çeşitli iyi olma ve kendini iyi hissettirme, mutlu olma ve okula mutlulukla gelmesini sağlayacak etkinlikleri bütüncül bir şekilde projemizde ele alacağız.

Ara

Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen Reversi Turnuvası sonucu dereceye giren Müdürümüz Murat Solakoğlu ve İngilizce öğretmenimiz Sevda Tahmisoglu'nu başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Kas

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi tarafından 24-26 Kasım tarihlerinde düzenlenen eTwinning Temel Eğitim Çalıştayı'na davet edilen öğretmenimiz Zeynep Çayır ilimizi temsilen çalıstaya katılmıştır. eTwinning projeleri başarılarından ve  çalışmalarından dolayı öğretmenimizi tebrik ederiz.

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında kurumumuzda yürütülen eTwinning projelerimiz, Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi tarafından Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Değerlerimiz ve Biz proje kurucusu ve yürütücüsü Zeynep Çayır öğretmenimizi ve I learn Ukulele proje yürütücüsü Cihan Mutlu öğretmenimizi ve projede çalışan öğrencilerimizi tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Kas

Ünye Bilsem Ailesi olarak üretmeye devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Eğitimde Türkiye Yüzyılı’ na katkıda bulunmak için azimle çalışıyoruz.

İngilizce öğretmenimiz Sevda TAHMİSOĞLU, “Eğitimde Kültürel Miras ve Değerler Eğitimi” alanında hazırlamış olduğu çalışmasıyla “Öğretmenlerin Gözüyle Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitim Sempozyumu”na kabul edilmiştir.

Bakanlığımızın düzenlediği ve Sayın Bakanımız Yusuf TEKİN’in Onursal Başkanlığını yaptığı bu önemli etkinliğe katılacak olan öğretmenimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. #yuzuncuyildaegitim #öğretmenlerinbakışı #cumhuriyetin100yılı