T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / ÜNYE - Ünye Bilim ve Sanat Merkezi

eTwinning Matematik Projemiz Onaylandı

Let's Learn, Talk and Overcome Obstacles Together (Öğrenip, Konuşalım ve Engelleri Birlikte Aşalım) adlı e-Twinning projemiz Ünye Bilim ve Sanat Merkezi adına  onaylandı.

Destek-2 ve BYF-1 grubu öğrencileriyle sürdürülecek olan proje matematik öğretmenimiz Derya AKYOL ve Adana Bilim ve Sanat Merkezi matematik öğretmeni Zübeyde Er öğretmenlerimizin kuruculuğunda Türkiye'de 10 farklı BİLSEM matematik öğretmeninin ortaklığı ile gerçekleşmektedir.

 

Bu proje ile öğrencilerin tarihten günümüze matematikçilere dair bilgi edinmesi ve sanal sergi oluşturmaları hedeflenmektedir. Ayrıca web 2 aracı kullanılarak oluşturulan bu serginin hem İngilizce hem Türkçe olarak sunulması planlanmıştır. Oluşturulan serginin ses kaydı içermesi sebebiyle görme engelli öğrenciler için de önemli bir kaynak olacağı düşünülmektedir. Bunun yanı sıra ülkemizde İngilizce konuşabilme becerisi bakımından yetersizlikler söz konusudur.  Serginin iki ayrı dilde olması öğrencilerin, İngilizce kelime hazinesini geliştirmesi, cümle kurabilme becerisini geliştirmesi (konuşabilme), ve dinleme becerisinin geliştirilmesi amaçlanmıştır.

18-09-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.09.2020 - Güncelleme: 19.12.2022 16:57 - Görüntülenme: 373
  Beğen | 7  kişi beğendi